srijeda, 5. rujna 2012.

Morgana Sythove u Hrvatskoj

Morgana je svečenica u Gardnerian Wicci i internacionalna koordinatorica Međunarodne Paganske Federacije (PFI - Pagan Federation International). Da se u Hrvatskoj u ovoj 2012. godini uistinu počelo mnogo događati po pitanju paganizma potvrdio je i njen posjet našoj zemlji. Za vrijeme svog posjeta Zagrebu gostovala je sa mojom malenkosti u emisiji Povećalo na programu TV JABUKA. Meni je to osobno bilo prvo pojavljivanje na malom ekranu i prva emisija "uživo" i lagala bih kada bih rekla da nisam imala izrazito veliku tremu, Morgana je s druge strane iskusna sa medijskim radovima i na neki način utjecala je i na mene, pa moja trema nije bila lako uočljiva mada sam napravila par grešaka u prijevodu, no nadam se da ćete mi oprostiti, Osim tv emisije, Morgana je dala intervju i za 24 sata express kojeg možete pročitati u petak 07.09.2012.

Urednik i voditelj emisije Dorino bio je toliko drag da postavi emisiju na youtube kako bi ju i oni koji nisu u mogućnosti primati signal tv Jabuke mogli vidjeli,  pa evo, slijedi emisija za sve Vas koji ju još niste mogli vidjeti.


2 komentara:

  1. Super si prevela, nemaš brige - uostalom, oni koji ne znaju engleski neće skužiti a oni koji znaju, tak im je svejedno :) Ja bi pala u nesvijest da moram bit na tv-u xD

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala, ma zadovoljna sam kako je prošlo, mada su mi se nakon emisije još uvijek ruke tresle, zato sam ih za vrijeme emisije cijelo vrijeme imala prekrižene da se ne vidi kako se tresu :)

    OdgovoriIzbriši